Céline Dion stuurt dronken belager gracieus wandelen

Céline Dion heeft een potentieel riskante situatie op het podium koelbloedig afgehandeld. Een dronken fan was erin geslaagd haar tijdens een concert te benaderen, maar met charme en humor wist de Canadese ster haar af te wimpelen.

Fans die hun idool tijdens een concert bestormen: doorgaans heeft de security hen al na enkele stappen bij de lurven. Een dronken vrouw die enkele dagen geleden een concert van Céline Dion in Las Vegas bijwoonde, had meer geluk. Op een of andere manier slaagde ze erin op het podium te klimmen en de Canadese superster vast te pakken.

Hoe ze zich binnenin voelde, weet enkel Dion. Uiterlijk bleef ze echter koelbloedig, bijdehand en vooral charmant, ook toen de vrouw haar op een ongemakkelijke manier begon te knuffelen. Meteen snelde de security toe, maar voor hen had de vrouw slechts 1 boodschap: "Don't touch me" ("Raak me niet aan").

Even later probeerde Dion de situatie op eigen houtje te ontmijnen door de security van het podium te sturen. Intussen bleef ze op de vrouw inpraten. "Ik hou van je", vertelde ze haar onder meer.

Uiteindelijk slaagde Dion erin de vrouw van het podium te begeleiden. Danig onder de indruk, ging de zangeres hierna languit op de grond liggen.

Meest gelezen