2015 Getty Images

Kanye West kiest opnieuw voor Belgische interieurarchitect Axel Vervoordt

De Belgische interieurarchitect en antiquair Axel Vervoordt zal het nieuwe huis van rapper Kanye West en Kim Kardashian in Los Angeles inrichten. Dat meldt de showbizzsite TMZ. Het is niet de eerste keer dat de twee samenwerken.

De 70-jarige kunstverkoper zal het interieur van de nieuwe villa in Los Angeles van Kanye West en Kim Kardashian voor zijn rekening nemen. Het is geen geheim dat Kanye al jaren fan is van het werk van Vervoordt. Eerder richtte die laatste al Kanye's flat in Parijs in. Ze zijn beiden dol op minimalistisch design en daarin hebben ze elkaar gevonden. Het huis zou ondertussen al 60 miljoen dollar (50 miljoen euro) waard zijn. Dat is 20 miljoen dollar (16,71 miljoen euro) meer dan de aankoopprijs. 

Vervoordt is geen onbekende in Hollywood en werkt al jaren voor de groten der aarde. Ook Robert De Niro, Madonna, Daniel Day-Lewis en Sting zijn klanten. De interieurarchitect is vooral bekend voor zijn minimalistische tijdloze interieurs vervlochten met een vleugje geschiedenis. 

Meest gelezen