Man en vrouw winnen elk apart 1.000.000 dollar

Zelfs één keer de grote lottopot winnen zal voor de meesten onder ons niet meer dan een droom blijven. Sommigen overkomt het toch, zoals Jane Goodwin uit Randolph, in de Amerikaanse staat Massachusetts. Zij mocht eind augustus 1 miljoen dollar in ontvangst nemen. Afgelopen maandag, ruim 4 maanden later, mocht haar echtgenoot Robert daar nog een aanzienlijk bedrag bijvoegen. Ook dankzij deelname aan een loterijspel.

Robert Goodwin won immers een van de jackpots van de Massachusetts State Lotery. Hij mocht daarom pronken met een "$1.000.000 Platinum Payout"-cheque. Omdat hij koos voor een directe uitbetaling van de gewonnen som, werd het bedrag uiteindelijk verminderd tot 650.000 dollar (541.000 euro).

Het was alleszins een opmerkelijke winst, omdat zijn vrouw nog maar ruim 4 maanden geleden 1.000.000 dollar (833.000 euro) had mogen incasseren, dit dankzij een loterijspel van het marketingbedrijf Publishers Clearing House.

Het koppel gaat nu op zoek naar een aangepaste woning voor 55-plussers.

Meest gelezen