Man tekent zijn liefdesrelatie in 9 verschillende cartoonstijlen

Het ene geschenk is natuurlijk het andere niet, zeker wanneer de nodige creativiteit voorhanden is. Aan creativiteit alvast geen gebrek bij de Amerikaanse tekenaar Kells O’Hickey, die zijn vriendin tijdens de kerstdagen verraste met een resem "liefdesfoto’s" van hen beiden, getekend in de stijl van een populair tv-programma. De reactie van de vriendin was, na het zien van zoveel moois: "I love you to the moon and back!" Ook het internet kan O’Hickeys talent wel smaken, nu de foto’s veelvuldig op sociale media gedeeld en besproken worden.

O’Hickey op Buzzfeed News: "Ik had mijn vriendin en mezelf al in 'Futurama'- en 'Adventure Time'-stijl getekend, en het was haar reactie daarop die een nieuw idee opleverde: waarom zou ik ons niet tekenen in mijn interpretatie van stijlen die te zien waren in verschillende tv-programma’s?"

Dat leverde volgende 9 creaties op. Kunt u herkennen door welk tv-programma ze geïnspireerd zijn? (pas op als u wil raden, de oplossing staat onmiddellijk onder de foto’s) Na de cartoons kunt u ook nog een levensechte foto van het koppel terugvinden.

Meest gelezen