Meest recent

  Man neergeschoten voor ogen van 2-jarig zoontje

  In Wilrijk is een man van 26 gisteravond op straat neergeschoten. Hij liep verschillende schotwonden op en raakte zwaargewond. 

  2 mannen met bivakmuts

  Het slachtoffer werd aangesproken door twee mannen met een bivakmuts, ter hoogte van zijn woning in de Keizerhoevestraat. Kort daarna werd hij onder vuur genomen. De man liep verschillende schotwonden op in zijn benen en arm. Hij is niet in levensgevaar, maar moest wel geopereerd worden. 

  Zoontje was getuige

  Het 2-jarige zoontje van het slachtoffer was getuige van de schietpartij. Slachtofferhulp kwam ter plaatse.

  Politie en parket zijn met een onderzoek gestart. Het slachtoffer van de schietpartij is bekend voor drugsfeiten, maar er moet nog worden onderzocht of de schietpartij verband houdt met het drugsmilieu.