Videospeler inladen...

Hooikoortsseizoen gestart, ontdek in onze pollenbarometer welke pollen door de lucht dwarrelen

U heeft het misschien al gemerkt, maar het graspollenseizoen is opnieuw van start gegaan. Dat meldt AirAllergy, de organisatie die dagelijks de concentratie pollen in de lucht meet. Ze merkte al in één meetstation een verhoging van de concentratie grassenstuifmeel in de lucht op. Met het mooie weer dit weekend, zal die concentratie pollen snel in heel Vlaanderen stijgen. Dat brengt hevige allergische reacties met zich mee. Ontdek in onze pollenbarometer hieronder wanneer je van welke boom- of grassoort last kan krijgen door het stuifmeel in de lucht.

OPROEP - Hebt u veel last van hooikoorts en wil u uw verhaal met ons delen? Mail dan naar oproep@vrtnws.be met uw contactgegevens.

Bekijk het verslag uit "Het Journaal" hier:

Videospeler inladen...

Meest gelezen