Vluchtmisdrijf na botsing met paard

In Nieuwkerken-Waas zijn een paard en jonge amazone aangereden door een auto. De mama doet een emotionele oproep op Facebook naar getuigen. Haar dochter komt er met de schrik vanaf en het paard heeft een zware wonde. De politie onderzoekt de zaak.

Het gaat om het paard van Jeannette Coolen. Haar dochter was een wandeling aan het maken met het paard toen ze allebei aangereden werden door een wagen. De dochter kwam zonder kleerscheuren uit het ongeval maar het paard raakte gewond. 

"Het paard heeft wel een zware wonde en veel pijn en is direct door de dierenarts behandeld. Het zal wat afwachten zijn, en waarschijnlijk wel heel stijf zijn, we houden haar goed in de gaten", vertelt mama Jeanette op Facebook. De betrokken auto reed na het ongeval gewoon door, en liet brokstukken achter op de weg. De politie heeft die kunnen verzamelen en is op zoek naar andere sporen. 

De emotionele oproep naar tips rond de dader van mama Jeanette is intussen al bijna tienduizend keer gedeeld. 

Meest gelezen