Bejaarde vrouw komt om bij woningbrand in Evergem

Een bejaarde vrouw van eind de zeventig is deze nacht om het leven gekomen bij een zware woningbrand in de Zevekotestraat in Evergem. Iets na middernacht ontstond de brand in de alleenstaande woning.  

Op het moment van de feiten waren de vrouw en haar 79-jarige echtgenoot binnen. De man kon zichzelf in veiligheid brengen, maar de vrouw bleef vermist achter. De brandweer was erg snel ter plaatse en trof het lichaam van de vrouw aan. Voor haar kon geen hulp meer baten. Haar partner werd opgevangen door de dienst slachtofferhulp van de politie.

Op het moment dat de brandweer ter plaatse kwam, sloegen de vlammen al door het dak. De pompiers hadden na een uur de brand volledig geblust. De ravage is erg groot. Het huis is volledig uitgebrand. De naburige huizen bleven gespaard. De politie zette een veiligheidszone af en onderzoekt de precieze omstandigheden van de brand. Mogelijk komt de brandexpert van het parket nog langs.

Meest gelezen