Video player inladen...

E313 na uren weer vrijgemaakt in Massenhoven

De E313 is in Massenhoven weer vrijgemaakt. De snelweg was in de richting van Antwerpen uren versperd doordat er een lading bezemstelen op het wegdek was terechtgekomen bij een ongeval met verschillende vrachtwagens.

Rond 6 uur vanochtend gebeurde al een eerste ongeval tussen twee vrachtwagens ter hoogte van Antwerpen-Oost. Het takelen van die vrachtwagens ging erg moeizaam, waardoor weggebruikers rekening moesten houden met een urenlange file. De weg is er ondertussen wel vrijgemaakt.

Marnik Aerts

In de staart van die file reed rond 8 uur een vrachtwagen in, ter hoogte van Massenhoven. De vrachtwagen raakte drie andere voertuigen en ging gedeeltelijk over de middenberm. De ravage is enorm. De hele weg was uren lang versperd met bezemstelen, die in de vrachtwagen lagen. De bestuurder raakte gewond. 

De snelweg was een tijdlang volledig versperd. Om iets voor 15 uur was de weg uiteindelijk helemaal vrijgemaakt, goed op tijd voor de avondspits dus.

Marnik Aerts
Marnik Aerts

Na de urenlange files van vanochtend, vallen de problemen nu behoorlijk mee. Er staat nog maar een halfuur file, omdat de meeste bestuurders omrijden. 

Volg de situatie op de voet via onze verkeerspagina.

Meest gelezen