Butlerschool in Oostkamp gaat internationaal

De Belgische butlerschool in Hertsberge bij Oostkamp gaat uitbreiden ... maar niet bij ons! Ze gaan internationaal naar Luxemburg en Italië.

Eind januari opent er een nieuwe butlerschool in Luxemburg. Begin september is Italië aan de beurt. In Luxemburg opent een school specifiek voor getrainde housekeepers. Mooie woorden voor poetshulpen, maar dan wel goedgetrainde hulpen die op een traditionele manier bijvoorbeeld servies kunnen onderhouden. Maar het is veel meer dan dat, zegt Vincent Vermeulen.

Na de zomer opent in de Italiaanse regio Toscane nog een afdeling. En er zijn ook plannen voor een school in Zuid-Frankrijk voor studenten die daar de luxejachten kunnen onderhouden. De Belgische butlerschool werd in 2013 opgericht in Brussel en verhuisde in 2016 naar Hertsberge bij Oostkamp. 

Meest gelezen