2017 The Washington Post

Ed Sheeran met "Shape of you" op de eerste plaats in MNM Teens100

De luisteraars van MNM hebben het nummer "Shape of you" van Ed Sheeran verkozen tot beste nummer van 2010 tot vandaag. Ed Sheeran staat met zeven nummers in de lijst van MNM. "Goud" van Bazart is het populairste Belgische nummer in de lijst.

Ed Sheeran is de populairste zanger van de voorbije jaren volgens de luisteraars van MNM. Zijn nummer "Shape of you" staat op de eerste plaats in de MNM Teens100 en er staan nog zes andere nummers van Ed Sheeran in de lijst.

"Can't stop the feeling" van Justin Timberlake en "Something just like this" van The Chainsmokers en Coldplay vervolledigen de top drie. Het hoogst genoteerde Belgische nummer is "Goud" van Bazart op de vijfde plaats.

De luisteraars van MNM konden via de MNM-app en de website van MNM hun drie favoriete nummers van 2010 tot nu kiezen. De lijst werd vandaag uitgezonden van 10 tot 18 uur.

Meest gelezen