ImageGlobe

Fietsers plegen vluchtmisdrijf in Mechelen

De politie van Mechelen onderzoekt 2 ongevallen, waarbij fietsers gisteren voetgangers aanreden, en nadien vluchtmisdrijf pleegden.

Vluchtmisdrijf

De ongevallen gebeurden op het Koning Albertplein en in de Gemeentestraat in Mechelen. De fietsers stopten niet en bekommerden zich niet om hun slachtoffer. "Ook voor fietsers is dat juridisch vluchtmisdrijf plegen, en we doen alles om de daders te ontmaskeren", zegt Dirk Vandesande van de politie Mechelen-Willebroek.

ANPR camera's

De ongevallen zullen onderzocht worden op basis van de verklaringen van getuigen, maar ook op basis van camerabeelden. "De beelden van de ANPR camera's die er hangen zullen bekeken worden. Zo hopen we de daders snel te vinden, zegt Dirk Vandesande van de politie Mechelen-Willebroek nog.

Meest gelezen