VRT

Julie Van den Steen en Adriaan Van den Hoof presenteren de MIA's

Julie Van den Steen (MNM) en Adriaan Van den Hoof ("Sorry voor alles") presenteren op dinsdag 30 januari de live-show van de MIA's in Paleis 12 in Brussel. Eva De Roo (Studio Brussel) is de gastvrouw van de uitreiking van de Sector Awards. 

De presentatoren kijken er alvast naar uit. "Ik ben supernerveus om dit te doen, maar ook superblij dat ik deze kans krijg", reageert Van den Steen. "Heel veel zin in de MIA's met Adriaan." Van den Hoof noemt het "een beetje een droom die uitkomt". "Meer rock-'n-roll kan het niet worden in mijn leven, denk ik." Van den Hoof assisteerde samen met Eva Daeleman al eens presentator Marcel Vanthilt tijdens de MIA's. 

Eva De Roo is de gastvrouw van de Sector Awards. Er worden prijzen uitgedeeld in vijf categorieën: artwork, auteur/componist, live act, muzikant en videoclip.  De Sector Lifetime Achievement Award die daar ook overhandigd wordt, gaat dit jaar naar de AB. 

© VRT / STUBRU Damon

Tijdens de show zullen er acht genomineerde artiesten en bands optreden: Bazart, Niels Destadsbader, Coely, Lost Frequencies, Oscar and the Wolf, Tamino, Blanche en Raymond van het Groenewoud.  De show is op dinsdag 30 januari vanaf 20.40 uur live te zien op Eén. 

Meest gelezen