Videospeler inladen...

#Paardenmarkt: studenten en buurtbewoners bieden slaap- en studeerplek aan via Twitter

De explosie in een gebouw aan de Paardenmarkt in Antwerpen heeft ook voor heel wat studenten gevolgen. Er is een ruime veiligheidszone ingesteld, waardoor velen niet naar hun kot kunnen. Via de hashtag #Paardenmarkt op Twitter bieden mensen een slaap- of studeerplek aan. 

De Paardenmarkt in Antwerpen ligt aan de rand van de stad en middenin de studentenbuurt. Na de explosie van vanavond is er een ruime veiligheidszone ingesteld. Die gaat momenteel tot tot aan de Hessenbrug en het kruispunt met de Italiëlei. 

Heel wat studenten kunnen dus niet naar hun kot. En dat middenin de examenperiode. Heel wat studenten en buurtbewoners bieden daarom een plek aan om even te bekomen, te studeren of om te slapen, via de hashtag #Paardenmarkt. 

Meest gelezen