Immosite Hebbes.be verdwijnt en gaat op in Zimmo.be

Immosite Hebbes.be verdwijnt in de loop van april en gaat op in Zimmo.be. Dat meldt eigenaar Mediahuis. De nummer twee en drie van de Belgische vastgoedmarkt gaan samen om de concurrentie met Immoweb.be beter aan te gaan.

Hebbes.be is niet altijd een immowebsite geweest. Bij de lancering jaren geleden was het een veel bredere zoekertjeswebsite. Intussen heeft de site zich al jaren toegelegd op vastgoed, maar bij veel mensen is de bredere connotatie blijven hangen. "Het is een van de redenen waarom we verder gaan onder de merknaam Zimmo.be", legt An Steylemans van Mediahuis uit. "Mensen leggen sneller de link tussen Zimmo.be en immo dan met Hebbes.be en immo."

Bovendien is Zimmo.be ook actief -en dus bekend- in Franstalig België. "Het was desondanks niet gemakkelijk om afscheid te nemen van Hebbes.be", zegt Steylemans nog. "We voegen de twee samen om nog sterker te staan op de immomarkt waar we nu al sterk staan." Mediahuis is naast eigenaar van Hebbes.be vooral bekend als de eigenaar van kranten De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. De immopagina's van die kranten krijgen een Zimmo-restyling.

Met de samenvoeging gaan overigens geen jobs verloren. "Wie nu voor Hebbes.be werkt, gaat binnenkort voor Zimmo.be werken", zegt Steylemans. "We zijn zelfs van plan om nog meer mensen aan te nemen."

Meest gelezen