Spectaculaire crash: auto boort zich in eerste verdieping van tandartsenpraktijk

In Californië heeft een auto zich in de eerste verdieping van een tandartsenpraktijk geboord. De auto werd in de lucht gekatapulteerd nadat hij tegen een vluchtheuvel was gereden.

Spectaculaire beelden uit Santa Ana, in de Amerikaanse staat Californië. Op de beelden is te zien hoe een auto metershoog half uit een gebouw bungelt. Het ongeval gebeurde in alle vroegte: een bestuurder, die achteraf heeft toegegeven dat hij drugs had gebruikt, reed rond 5.25 uur lokale tijd met hoge snelheid tegen een vluchtheuvel.

Daardoor werd zijn witte Nissan in de lucht gekatapulteerd en boorde zich in de eerste verdieping van een tandartsenpraktijk, waar niemand aanwezig was en dus niemand gewond raakte. Nadat de auto was gecrasht, vloog hij ook in brand.

Lichtgewond

De bestuurder kon zelf uit het wrak kruipen, maar hij moest wachten tot de hulpdiensten ter plaatse kwamen om hem, samen met zijn passagier, weer met de voeten op de begane grond te zetten.

Ze werden naar het ziekenhuis gebracht, waar werd vastgesteld dat ze slechts lichte verwondingen hadden opgelopen bij de spectaculaire crash. Achteraf heeft de man die achter het stuur zat toegegeven dat hij drugs had gebruikt.

Meest gelezen