© VRT

Vierde seizoen van "Reizen Waes" zoekt het niet te ver en blijft binnen Europa

Presentator Tom Waes is aan de opnames van het vierde seizoen van het Eén-programma "Reizen Waes" begonnen. Deze keer zal Waes niet naar het einde van de wereld reizen: hij blijft binnen Europa.

In maart vorig jaar had Waes al laten vallen dat -wat hem betreft- het "format nog niet op is". Het derde seizoen van het eigenzinnige reisprogramma was populairder dan ooit. Wekenlang piekte het boven de 1,5 miljoen kijkers. 

Het vierde seizoen blijft dichter bij huis. De eerste bestemming is Spanje, jaarlijks goed voor 75 miljoen toeristen. Geen stranden of toeristische steden, maar een heel andere kant van het land wordt getoond.

Na Spanje staat Oekraïne op het lijstje, in het oosten van Europa. Een land dat sméékt om toeristen. Wat heeft het land zoal te bieden? Andere landen in het programma worden pas dit najaar bekendgemaakt.

Meest gelezen