Waasland Shopping Center trekt steeds meer volk

Het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas trekt steeds meer bezoekers aan. Vorig jaar kwamen er op een gemiddelde dag ruim 5 procent meer bezoekers langs in vergelijking met het jaar voordien. in totaal lokte het WSC vorig jaar 6,34 miljoen bezoekers.

Het shoppingcenter gaat daarmee in tegen de dalende bezoekersaantallen voor winkelcentra door het succes van online shoppen. De goede bereikbaarheid en de gratis parkeerruimte spelen een belangrijke rol, zegt manager Toon De Meester. Het shoppingcenter ligt vlakbij de E17 en is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Uit eigen bevragingen blijkt dat bezoekers ook van steeds verder komen. Het shoppingcenter ziet een toename bij bezoekers uit de regio's tussen Gent, Aalter en Aalst, maar ook vanuit de zone tussen Aalter en Knokke-Heist of Kortrijk.

Meest gelezen