Autobestuurder heeft eventjes heel veel geluk

Creatief achter het stuur van je auto zitten. Dat leek deze bestuurder alvast te doen, toen hij bij een verandering van rijstrook een wagen opmerkte die sneller aangereden kwam dat hij verwacht had. Een ruk aan het stuur om een botsing te vermijden zette op de Interstate 95 in de Amerikaanse staat Florida alvast  een opmerkelijke stuntsessie in gang, die door de dashcam van een wagen die volgde op beeld vastgelegd werd. Uiteindelijk kwam de bestuurder er (wellicht) met de schrik vanaf.

Op sociale media werd het filmpje alvast druk bekeken en besproken, en volgden er reacties als: "Dit moet zeker een rallypiloot zijn", "Ik ben nog altijd niet zeker of God hier een handje meegeholpen heeft", "Van geluk gesproken", "Iemand behield hier behoorlijk zijn kalmte, zowel in zijn handen als in zijn hoofd" en "Het lijkt me eerder een opeenvolging van paniekreacties die uiteindelijk goed afloopt, al zal zijn hartslag ongekende hoogtes gehad hebben".

Al vonden anderen dan weer dat de bestuurder zelf in de fout gegaan was door zijn richtingaanwijzer niet te gebruiken, waardoor het hele voorval begon. De opmerking "Het leek alsof je naar een film aan het kijken was" is daarom misschien nog de beste  omschrijving van wat er op de beelden te zien was:

Meest gelezen