Dolores O'Riordan (The Cranberries) zou net "Zombie" opnieuw inzingen

De onverwacht overleden zangeres van The Cranberries Dolores O'Riordan stond op het punt een nieuwe versie van "Zombie" in te zingen in Londen. Het ging om een versie samen met Bad Wolves, meldt die laatste band.

"We zijn in shock en verdrietig door het nieuws van het heengaan van Dolores, nauwelijks enkele uren vooraleer ze de zangpartij van onze versie van "Zombie" zou inzingen." Met die boodschap maakt Bad Wolves op Facebook bekend dat O'Riordan op het punt stond de iconische hit van The Cranberries nogmaals in te zingen toen ze stierf.

O'Riordan overleed gisteren onverwacht in Londen. Ze was 46. De doodsoorzaak blijft onbekend, al gaat het volgens Scotland Yard niet om een verdacht overlijden.

Volgens een van haar vrienden en producer Dan Walte leek ze enkele uren voor haar dood nog gelukkig en enthousiast. Hij zegt dat ze hield van de cover van "Zombie" van Bad Wolves en dat ze niet kon wachten om naar de studio te trekken.

Meest gelezen