Honden zien opruimen van kerstboom niet zitten

Kerstmis zit er al even op en dat betekent dat in veel gezinnen de kerstboom terug het huis uit is. Ook David Graham uit Charleston, in de Amerikaanse staat South Carolina, maakte er onlangs zijn werk van om zich van de kerstboom te ontdoen. Maar die job werd hem erg moeilijk gemaakt door zijn 2 honden, Badge en Segen, die duidelijk nog geen zin hadden om de kerstsfeer uit de woonkamer te verbannen. De beelden van het "gevecht" tussen man en dieren gingen daarna viraal.

Voorlopig meer dan 35 miljoen keer genoot men op Facebook van de strubbelingen tussen David Graham, vader van 2 kinderen, en zijn 2 huisdieren. Het was zijn echtgenote die zich afvroeg waarom haar man zo lang wegbleef en dan maar begon te filmen:

Echtgenote Erin op Facebook naar aanleiding van het succes van de beelden: "We zijn erg dankbaar voor het feit dat de video zoveel gedeeld en bekeken geworden is. En blij ook dat hij zoveel mensen aan het lachen gebracht heeft. En wat de honden betreft: ze maken mij gewoon zot. Maar daarom blijf ik hen graag zien."

"De heisa begon al toen ik naar buiten wilde stappen met de kerstboom. Het werd een goede fitnessoefening voor mij, om die boom eindelijk over het hek te krijgen. Ik ben onderweg verschillende keren gevallen. En intussen bleven ze maar trekken aan die boom. Tja, mijn tekortkomingen, inclusief een paar builen,  waren duidelijk grappig", voegde haar echtgenoot David er nog aan toe, "En dat al die mensen geïnteresseerd waren in het feit dat ik moeite had om van die boom af te geraken, had ik nooit verwacht."

Meest gelezen