Hugh Jackman sluit deal met paparazzi over blote torso-foto’s

Ze zijn blijkbaar gegeerd, de foto’s van Hugh Jackman in bloot bovenlijf. Paparazzi doen er dan ook alles aan om de Australische acteur in zijn mooiste strandoutfit op foto vast te leggen. Jackman probeert tenminste in Australië om de jacht op dergelijke foto’s aan banden te leggen. Daarom maakt hij een deal met de Australische fotografen die op de loer liggen. Zo vertelde hij gisteren in het praatprogramma van Ellen DeGeneres.

Dat de foto’s van de intussen 49-jarige Jackman, vooral gekend van zijn rol als Wolverine en van het bioscoopsucces "Les misérables", in bloot bovenlijf graag gezien worden, bleek alvast tijdens de uitzending. Toen een aantal foto’s op een groot scherm in "Ellen" getoond werden, joelde het publiek onophoudelijk.

Jackman maakte daarna duidelijk hoe hij dergelijke "fotosessies" aanpakt: "Ik heb iets met de paparazzi, eigenlijk is het nogal eigenaardig. In Australië komen ze naar me toe en omdat ze me op dat vlak intussen wel kennen, zeg ik tegen hen: "Oké, wat hebben jullie nodig, mannen?" En dan zegt een van de belangrijkste fotografen daar aanwezig, Shane, die zegt: "Wel, we zouden je graag fotograferen op het strand, zonder T-shirt aan.""

"Ik antwoord dan: "Oké. Morgenvroeg om 8 uur." En ze zijn er dan ook allemaal. Ik schaam me eigenlijk dood dan. Het zijn er een 30-tal. Daarna laten ze me met rust. Ik vind dat fantastisch. Zo werkt het voor mij. Dat kan ik aanvaarden. Op die manier verloopt het allemaal erg beleefd. Of misschien zijn ze gewoon blij omdat ze daarna 2 weken niet meer hoeven te werken."

Hier beneden kunt u Jackman in "Ellen" over de deal bezig horen vanaf 0:30 :

Meest gelezen