AFP or licensors

Noord-Korea: "Uitspraak van Trump over nucleaire knop is als geblaf van dolle hond"

Noord-Korea heeft voor het eerst gereageerd op de uitspraak van de Amerikaanse president Donald Trump dat hij "ook een nucleaire knop heeft, maar dat die groter en krachtiger is" dan die van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un.  Noord-Korea sprak van een uitlating van een "dementerende", niet meer dan "geblaf van een dolle hond".

Noord-Korea ziet de uitspraken van de Amerikaanse president Donald Trump als een uitlating van "een dementerende", niet meer dan "geblaf van een dolle hond". Noord-Korea heeft daarmee voor het eerst gereageerd op een tweet van president Trump, waarin hij schreef dat "hij ook een nucleaire knop" had, "maar die is veel groter en krachtiger dan de zijne, en hij werkt!"

De krant van de Noord-Koreaanse eenheidspartij bestempelde de uitspraak van de Amerikaanse president als "opschepperij".

"Het is slechts een kramp van een dementerende die schrik heeft van de macht van Noord-Korea", niet meer dan "geblaf van een dolle hond."

Meest gelezen