Videospeler inladen...

Pascale Platel, Nele Van den Broeck en Roos Van Acker: de liefde “totdatzeerdoet”

Zangeres Nele Van den Broeck, actrice Pascale Platel en radio- en tv-presentatrice Roos Van Acker hebben een “ménage à trois” gemaakt, een voorstelling over de pijn van de liefde.

De drie ontmoetten elkaar twee jaar geleden op Valentijn, toen ze in een bibliotheek ergens te lande om tien uur ’s ochtends erotische teksten voorlazen. Ze besloten een voorstelling te maken over liefde, pijn en dood. “Een lappendeken van waargebeurde, eerlijk vertelde sprookjes, met onszelf als prinsessen,” zei Roos Van Acker in "Van Gils & gasten".

Pijn hoort bij liefde.

Je hoeft geen schrik te hebben voor pijn, want die hoort er altijd bij en is zelfs inherent aan de liefde, volgens Nele Van den Broeck, die liedjes maakte voor de voorstelling, en die rotsvast gelooft in de liefde. “In dat opzicht ben ik echt een romantische trut, hoewel er op dit moment zelfs geen prins op een  konijn voorbijkomt.”

"Totdatzeerdoet" met Pascale Platel, Roos Van Acker en Nele Van den Broeck gaat in première op 25 januari  in CC in Oosterzele en gaat daarna op toernee door Vlaanderen.

Meest gelezen