Record van 1,3 miljoen passagiers voor FlixBus

Langeafstandsbusmaatschappij FlixBus heeft vorig jaar in België een nieuw passagiersrecord gerealiseerd. In totaal reisden 1,3 miljoen mensen met FlixBus naar en vanuit België, een stijging met 50 procent ten opzichte van 2016. De populairste bestemmingen waren Nederland, Frankrijk en Duitsland.

FlixBus gaat zijn netwerk uitbreiden. Vooral met de verbindingen tussen Nederland, België en Frankrijk, maar ook met luchthavenbussen. Tussen Brussel en Amsterdam zullen elke dag minimaal 25 bussen rijden.

FlixBus wil ook de service uitbreiden. Het zal de mogelijkheid bieden om plaatsen in de bus te reserveren. Er komt eerst een testfase op enkele routes. Daarnaast wordt een app-functie ontwikkeld waarmee reizigers de buschauffeurs kunnen beoordelen.

Meest gelezen