Brute pech voor studenten in Brugge: auto's branden uit tijdens examen

Pech voor enkele studenten die vanmorgen hun examen zaten in te vullen aan de hogeschool VIVES in Brugge. Ze werden plots naar buiten geroepen omdat vijf auto's op de parking in brand stonden.

Het vuur van één brandende wagen was overgeslagen naar de anderen. Student Aurelio Zutterman is één van de pechvogels. Z'n auto is volledig kapot.

In totaal zijn dus vijf auto's van studenten rijp voor de schroothoop. De brandweer bluste preventief andere wagens om te voorkomen dat ze in brand vlogen door de hitte. Daarvan zijn er ook enkele wagens licht beschadigd. 

Dubbele pech voor één studente

Eén studente moest haar examen Frans laten uitstellen. Zij werd naar buiten geroepen haar auto open te maken zodat de brandweer beter kon blussen. Dubbele pech dus voor haar: een uitgebrande auto én een inhaalexamen. De andere examens gingen gewoon door.

Meest gelezen