Caroline Gennez: "De Antwerpse saga is vreselijk onverkwikkelijk verhaal"

Caroline Gennez - de voormalige voorzitter van de SP.A - vindt dat de "moddergevechten" in de politiek moeten stoppen. Ze reageert zo op de malaise bij de Antwerpse afdeling van haar partij. 

Gennez heeft naar eigen zeggen "geen zicht" op de zaak rond Tom Meeuws. "Ik heb de eer gehad om vijf jaar voorzitter te zijn van de SP.A en nu heb ik het geluk om mij effectief met de reële problemen van mensen te kunnen bezighouden", klinkt het in "De ochtend" op Radio 1.

"De Antwerpse saga is voor de politiek in het algemeen een vreselijk onverkwikkelijk verhaal", vindt Caroline Gennez. "Die moddergevechten moeten stoppen. Laten we het in de politiek over inhoud hebben en over de echte problemen van de gewone mensen in Vlaanderen. Dan zal de politiek misschien opnieuw aan geloofwaardigheid winnen."

"Gisteravond hebben we in Mechelen een nieuwe voorzitter verkozen, een jonge kracht Thijs Verbeurgt. De Antwerpse perikelen zijn eerlijk gezegd in Antwerpen gebleven", besluit de oud-voorzitter van de socialisten.

Meest gelezen