Douane vindt 1.000 kilo cocaïne tussen bananen in Antwerpse haven

De Belgische douane heeft in de Antwerpse haven ruim 1.000 kilo cocaïne gevonden in een zeecontainer die Nederland als bestemming had.  De cocaïne zat verstopt in een container met bananen. Er zijn vier mannen aangehouden.

Tijdens een controle in de Antwerpse haven ontdekte de douane cocaïne, die was verborgen in een container met bananen. De container was afkomstig uit Colombia. 

Nadat de drugs uit de container waren gehaald, werd deze uiteindelijk gelost bij een loods in de Nederlandse stad Zevenbergen. Hier verschenen drie mannen. Zij werden door de politie gearresteerd. Later werd nog een vierde verdachte aangehouden. 

Begin januari onderschepte de Belgische douane in de Antwerpse haven 7.000 kilo cocaïne in een lading bananen.

Meest gelezen