JONAS VERHULST

Kai-Mook dan toch bevallen van dochter in plaats van zoon

De baby-olifant die vrijdagnacht geboren is, maakt het goed en werd warm onthaald door de hele olifantenfamilie. Het is dan toch een dochter geworden voor Kai-Mook en geen zoon zoals eerder was gemeld. Planckendael zoekt nu een naam voor honderd kilogram schattigheid met een flinke haardos.

Het wordt stilaan een traditie. Wanneer er in Planckendael een olifant geboren wordt, roept de dierentuin het publiek op om mee naar een naam te zoeken voor het dier.

Al even traditioneel zijn de voorwaarden waaraan de nieuwe naam moet voldoen : een meisjesnaam met Aziatische roots die begint met de letter T.

Iedereen mag een suggestie doen. Bezorg de verzorgers van Planckendael jouw favoriete naam door een postje te plaatsen op Twitter, Instagram of Facebook. Vergeet niet #KaiMookMama bij je berichtje te zetten.

Meest gelezen