Gwendolyn Rutten trekt Open VLD-lijst in Aarschot

Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen zal Open VLD-voorzitter Gwendolyn Rutten de lijst van haar partij trekken in haar thuisbasis Aarschot. Dat is vernomen bij de lokale partijvoorzitter Isabelle Dehond. Over de overige plaatsen op de liberale lijst is er volgens Dehond nog niets beslist.

Rutten werd in 2012 als lijstduwer van de Open VLD-lijst voor het eerst verkozen als gemeenteraadslid van Aarschot met 695 voorkeurstemmen. Zij is er momenteel als schepen bevoegd voor mobiliteit en verkeersveiligheid, modernisering van stadsdiensten en kunst- en naschools onderwijs in een coalitie van CD&V, Open VLD en SP.A.     

Bij de verkiezingen zal Rutten het moeten opnemen tegen aftredend burgemeester André Peeters (CD&V) en Annick Geyskens (N-VA).

Meest gelezen