KLM schrapt morgen vluchten wegens aangekondigde storm

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM schrapt morgen meer dan 100 vluchten wegens de storm die is aangekondigd. Morgenochtend wordt in grote delen van Nederland weercode oranje verwacht, met windstoten van 100 tot 120 kilometer per uur.

KLM schrapt morgen 110 terugkerende vluchten. Door de felle wind zal tussen 10 en 12 uur geen afhandeling van vluchten op de grond mogelijk zijn op de luchthaven van Schiphol. Het gaat om vluchten binnen Europa. Reizigers worden op de hoogte gebracht, hun ticket wordt omgeboekt.

Morgen wordt een westerstorm verwacht met windstoten van 100 tot 120 kilometer per uur. Het zwaartepunt wordt tussen 10 en 14 uur verwacht. In het noorden van het land zal code oranje gelden, de op één na zwaarste weercode. In de zuidelijke provincies Noord-Brabant en Limburg zal het naar verwachting minder hard waaien, daar geldt code geel.

Meest gelezen