Senator zet bril af die hij niet draagt

83 is hij intussen en dan durft een mens al eens iets te vergeten. Dat werd duidelijk tijdens een hoorzitting in de Amerikaanse Senaat toen de Republikeinse senator Orrin Hatch zijn bril van zijn neus wilde halen. Alleen was er één probleempje: hij droeg helemaal geen bril. Toch ging hij onverstoord verder in zijn handeling en zette zijn bril vakkundig af. De beelden van "de onzichtbare bril" werden intussen al massaal gedeeld op sociale media.

Het waren dan ook wel grappige beelden van de senator uit Utah, die zich in 2000 nog kandidaat voor het presidentschap gesteld heeft:

Communicatiemedewerker Matt Whitlock liet nadien weten dat de vergissing te wijten was aan het feit dat de senator een leesbril draagt en die normaal afzet, wanneer hij vragen begint te stellen tijdens een hoorzitting.

Al werd ook wel de grappige kant van het verhaal benadrukt, toen via de Twitteraccount van senator Hatch volgend bericht over "een onzichtbare bril" de wereld ingestuurd werd:

Op sociale media kon de pret alvast niet op:

Meest gelezen