Zo werd auto in tandartsenpraktijk gekatapulteerd

Het was alleszins een spectaculaire crash, afgelopen weekend, toen een auto zich in de eerste verdieping van een tandartsenpraktijk boorde. Dat bleek al uit de foto’s na de crash. En dat blijkt nog meer uit de beelden die een autobestuurder maakte met zijn dashcam, toen hij toevallig op de plaats van het onheil passeerde. Tevens werden er beelden gemaakt door een beveiligingscamera in de buurt van het incident.

Het ongeluk deed zich voor in Santa Ana, in de Amerikaanse staat Californië. De autobestuurder, die later toegaf onder de invloed van drugs te zijn geweest, werd via de middenberm aan hoge snelheid gekatapulteerd in de tandartsenpraktijk. De bestuurder en een inzittende kwamen er uiteindelijk met lichte verwondingen vanaf.

Hier beneden kunt u de beelden zien van het spectaculaire ongeval:

Meest gelezen