SBS

"Sterren op de dansvloer" keert terug: niet op VTM, wel op Vier

"Dancing with the stars" - het programma dat iedereen in Vlaanderen kent als "Sterren op de dansvloer" - keert terug. De show krijgt een nieuw jasje en zal dit najaar te zien zijn op Vier. Over de presentatoren of de deelnemers is nog niets bekend.

Bv's die gekoppeld worden aan een professionele danser. Het was de opzet van "Sterren op de dansvloer", een programma dat gebaseerd was op de internationale succesformule "Dancing with the stars". In totaal werden er vijf seizoenen gemaakt, allen te zien op VTM tussen 2006 en 2012. Wie herinnert zich niet de danspassen van Dina Tersago, Louis Talpe of Pieter Loridon?

Dit najaar komt Vier met een nieuwe versie van "Dancing with the stars", zo maakte de zender vanavond bekend. "De show zal een modern kleedje krijgen", zegt woordvoerder Kristof Demasure aan Het Laatste Nieuws. "We kijken daarbij vooral naar "Dance avec les stars" op TF1, waar de jury niets minder verwacht van de duo's dan het niveau van een vette videoclip. Wat Songfestivalkandidaat Loïc Nottet daar liet zien, moet bij ons ook kunnen."

Op VTM namen Francesca Vanthielen en Jacques Vermeire de presentatie voor hun rekening. Die laatste werd voor het laatste seizoen vervangen door Kürt Rogiers. Wie de presentatie nu in handen zal nemen, is nog niet bekend. En ook over de BV's die zullen meedoen, is nog geen duidelijkheid.

Meest gelezen