HANS PUT

Tientallen huizen nog zonder stroom in Limburg door stormschade

Door de storm zijn er in Limburg veel elektriciteitsleidingen beschadigd. Tientallen huizen zitten vanavond nog zonder stroom. Netbeheerder Infrax is met man en macht aan het werk.

Op sommige plaatsen liggen de elektriciteitskabels nog op de grond en zijn straten afgespannen met linten. Björn Verdoodt van Infrax: "Veel draden zijn losgekomen door de wind, op verschillende plaatsen zijn er ook bomen op leidingen gevallen en zijn de draden afgebroken."

Volgens Infrax gaat het om lokale problemen. "Het is niet zo dat er hele dorpen zonder stroom zitten, maar lokaal is het natuurlijk wel erg lastig. We zijn daarom met man en macht aan het werk om vanavond nog zoveel mogelijk en liefst ook alle problemen op te lossen."

 

Meest gelezen