Anna Kendrick grapt: "Laat me maar weten wanneer ik met Enrique Iglesias geslapen heb"

Enkele dagen geleden mocht de wereld kennis maken met de tweeling van de Spaanse zanger Enrique Iglesias en de gewezen tennisster Anna Kournikova. Nieuwswebsite Yahoo! dacht dat een hoofdfoto van de 36-jarige Kournikova de meeste lezers naar het bericht over de tweeling zou lokken. Alleen vergiste de auteur zich van foto: het was de Amerikaanse actrice Anna Kendrick die het bericht opsmukte. Tot hilariteit van Kendrick, die sowieso al niet voor een grap meer of minder verlegen zit.

De 32-jarige Kendrick, vooral gekend van "Up in the air", waarvoor ze een Oscarnominatie ontving, en van de "Pitch perfect"-films, is een van de actiefste celebrity’s op Twitter in Hollywood. Nieuwsmedia omschrijven haar dan ook als “een van de populairste Twitter-koninginnen”. Deze misstap van Yahoo! was dan ook een doelkans voor haar die ze onmogelijk niet kon benutten. 

Ze vroeg zich op Twitter dan ook onmiddellijk af hoe ze aan dat moment dat ze met Enrique Iglesias het bed gedeeld had, herinnerd kon worden :

Na enkele momenten van reflectie, dacht ze nochtans het antwoord te weten op de vraag waarom ze met Anna Kournikova verward was, al kon het ook zijn dat de Yahoo-website dacht dat zij de baby van het koppel was:

De tweets van Kendrick werden alvast veelvuldig gedeeld, geliket en besproken:

Meest gelezen