Video player inladen...

Baby omgekomen onder auto op strand van Copacabana

Op het beroemdste strand van Brazilië heeft zich donderdagavond een drama afgespeeld. Een bestuurder verloor de controle over zijn auto en reed in op de massa strandgangers. Een baby werd aangereden en overleefde het niet.

Het was een erg mooie avond en het was nog druk op het strand van Copacabana, in Rio de Janeiro, toen een bestuurder de controle over het stuur verloor en het zand opreed. Een baby kwam om, zeker zeventien mensen raakten gewond. Volgens de Braziliaanse zender TV Globo is de 41-jarige bestuurder gearresteerd. Hij zou naar eigen zeggen een epileptische aanval hebben gekregen.  

Roberto Miguel Molinedo Evia was aan het werk op het strand en kon op tijd wegrennen. “Ik zag de strandstoelen in de lucht vliegen.”

Meest gelezen