Stormschade aan skipiste Peer hersteld: Snow Valley morgen weer open

De overdekte skipiste Snow Valley in Peer kan morgen zijn deuren weer openen. Het dak, dat door de stevige rukwinden van gisteren zwaar beschadigd raakte, is intussen weer hersteld. Dat meldt Snow Valley via Facebook.

Het bovenste gedeelte van de lange skipiste in Peer raakte donderdag tijdens de winterstorm beschadigd. De wind sloeg toen een gat in het dak. De brokstukken kwamen op de nabijgelegen wielerpiste terecht.  Niemand raakte daarbij gewond, want het personeel van Snow Valley had de piste tijdig ontruimd.

De directie liet de stabiliteit van de skipiste controleren, en die bleek in orde. "Vanmorgen omstreeks 6 uur zijn we gestart met de opruimwerken en de herstelling van het dak. Het dak is intussen volledig dicht, zodat de skipiste zaterdagmorgen opnieuw kan opengaan", aldus de directie.

Meest gelezen