2017 The Washington Post

Ed Sheeran stapt in huwelijksbootje: "We zijn zeer gelukkig en verliefd"

De Britse popzanger Ed Sheeran (26) gaat trouwen met zijn vriendin Cherry Seaborn (25). Dat heeft hij bekendgemaakt op Instagram. De twee hebben zich net voor Nieuwjaar verloofd.

"We zijn net voor Nieuwjaar verloofd. We zijn heel gelukkig en verliefd; en onze katten zijn ook in hun nopjes", staat onder een foto van Sheeran en Seaborn te lezen op het Instagram-profiel van de zanger, gevolgd door zowat 19 miljoen fans.

"Beroemde mensen ontmoeten is fantastisch, maar dat is niet het leven, niet de realiteit en op een dag zal het ophouden", zei Sheeran vorig jaar nog aan de krant The Sunday Times. "En ik weet dat Cherry de enige persoon is die er altijd zal zijn."

Sheeran speelde lange tijd muziek op straat, maar is op dit moment een van de best verkopende artiesten ter wereld. Hij kreeg ook al verschillende Grammys en Brit Awards. Zijn recentste album "Divide" sloeg alle records op de streamingdienst Spotify aan diggelen.

Meest gelezen