Videospeler inladen...

Volg live: Bart Somers in  burgemeestersmarathon Radio 2

Vandaag start de "burgemeestersmarathon" op Radio 2: de hele week lang gaan alle Vlaamse burgemeesters in gesprek met de inwoners van hun gemeente. Elke dag komt een provincie aan de beurt, en Antwerpen bijt de spits af. Via Facebook Live kan iedereen vragen stellen aan zijn of haar burgemeester. Luister nu naar het gesprek met de Mechelse burgemeester Bart Somers.

Burgemeesters gaan het laatste jaar van hun ambtstermijn in, de laatste rechte lijn naar de gemeenteraadsverkiezingen is ingezet. Daarom wil Radio 2 iedereen de kans geven om met zijn of haar burgemeester in dialoog te treden.

Vanaf vandaag komt elke dag een andere provincie aan de beurt, te beginnen met de provincie Antwerpen. Een voor een komen de burgemeesters van de provincie aan bod in een Facebook Live-gesprek. Vragen kunnen gesteld worden via de regionale Facebookpagina's van Radio 2. 

Alle informatie en exacte programmatie van de burgemeestersmarathon vind je hier.

Meest gelezen