Als dieren sexy zijn en ze het ook nog eens zelf beseffen…

Het moet niet altijd een beroemdheid zijn die met een wulpse blik de volledige aandacht van fotografen naar zich toe probeert te trekken. Dat bewees ruim een week geleden alvast een kangoeroe die een toeriste de toegang tot het toilet in het "John Forrest National Park" in Perth, Australië, belette. Hij leek daar in zijn meest relaxte pose uit te rusten en kreeg al snel op sociale media het etiket "sexy" opgekleefd. En hij is niet het enige dier dat Madonna’s "Strike a pose" ooit op de meest sensuele manier geïnterpreteerd heeft.

"Toen ik het dier zag, kon ik mijn ogen niet geloven en dacht enkel maar van "Wow!" Zoiets kan toch alleen maar in Australië gebeuren. Hij lag daar in het midden van de gang naar de toiletten. Ik besefte snel dat ik niet moedig genoeg was om het dier daar weg te jagen. Hij lag daar ook zo grappig en schattig te poseren", aldus de Franse toeriste Sandrine Duniau aan Caters News, nadat de foto door diverse nieuwsmedia wereldwijd opgepikt was. Tv-presentator James Corden vergeleek het dier in zijn "Late late show" alvast met "a Hemsworth", verwijzend naar de Australische broers Chris en Liam.

Op sociale media kon het dier ook op de nodige aandacht rekenen:

Deze kangoeroe is zeker niet het eerste dier dat het internet met zijn charmante en verleidelijke pose en uitstraling weet in te palmen. Zo duiken dieren vaker op onder de noemer "I’m sexy and I know it", refererend naar de hitsingle van LMFAO. Wat dacht u bijvoorbeeld van volgende (sexy/verleidelijke) poses?

Meest gelezen