Video player inladen...

Sharon Stone maakt comeback op tv: "Het is een wonder dat ik nog leef en weer kan acteren"

"Wie heeft Olivia Lake vermoord?" Dat is de centrale vraag in de zesdelige detectiveserie "Mosaic" die komende nacht in première gaat op de Amerikaanse kwaliteitszender HBO. Die Olivia wordt vertolkt door Sharon Stone, en ze krijgt overal lovende kritieken voor haar intense vertolking. Dat ze die comeback nu kan verwezenlijken, noemt ze zelf "miraculeus", want na een hersenbloeding in 2001 werd Stone bijna dood verklaard en heeft het een hele tijd geduurd voor ze weer kon praten en dus acteren. Aan onze filmreporter vertelt de superster hoe moeilijk de weg terug was en hoe blij ze is met haar rol in "Mosaic". Bij ons is de reeks in de nacht van zondag op maandag te zien op Telenet PlayMore.

Meest gelezen