Videospeler inladen...

Auto eindigt in gracht na lange achtervolging op Antwerpse ring

Op de E19 in Brecht is een auto in de sloot beland na een lange achtervolging die begon op de Antwerpse ring. Bij een politiecontrole was de bestuurder van de auto weggereden. Bij de achtervolging werd een aantal auto's beschadigd. De bestuurder raakte lichtgewond. 

De achtervolging begon gisteravond, rond 19.15 uur op de Antwerpse ring.  Plots nam de bestuurder van de auto de vlucht en zette de wegpolitie de achtervolging in.

De auto vluchtte weg over de E19, in de richting van Brussel. Maar ter hoogte van Kontich maakte de vluchtende auto rechtsomkeer en reed opnieuw in de richting van Antwerpen.

De achtervolging liep vervolgens over de Antwerpse ring en de E19 in de richting van Nederland. Ter hoogte van de op- en afrit van de E19 in Brecht crashte de auto die op de hielen werd gezeten en kwam op zijn zijkant in de sloot naast de snelweg terecht.

De bestuurder raakte lichtgewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens de achtervolging raakten een politieauto en een paar auto's van burgers licht beschadigd.

De E19 in Brecht was rond 20 uur volledig versperd in de richting van Nederland. Wat later werd de linkerrijstrook open gesteld. Rond 21.45 uur was de auto getakeld en werd de E19 in Brecht vrijgemaakt. Waarom de bestuurder vluchtte is nog niet bekend, hij moet nog verhoord worden.

Meest gelezen