Dief op heterdaad betrapt in UZ Gent

De politie van Gent heeft afgelopen weekend een 51-jarige dief opgepakt in het UZ Gent. De man werd op heterdaad betrapt toen hij in een personeelslokaal materiaal aan het stelen was.

Bij de fouillering van de man werd duidelijk dat hij niet aan zijn proefstuk toe was. "Hij bleek in het bezit te zijn van een iPhone die hij de dag voordien gestolen had van een stagiair," vertelt An Schoonjans van het parket. "Verder onderzoek toonde aan dat de man ook enkele dagen daarvoor medicatie had gestolen. Ook de maanden daarvoor stal hij al verschillende andere voorwerpen. Het gaat vooral om medisch materiaal, maar ook om een televisietoestel," zegt Schoonjans nog. 

De 51-jarige man was geen onbekende voor het gerecht. Hij bekende de feiten en moet op 22 februari voor de correctionele rechtbank verschijnen. 

Meest gelezen