Politie Spoorkin op zoek naar Snelheidsduivel

De politie van de zone Spoorkin is op zoek naar een motorrijder die in Lo bijna drie keer zo snel reed als toegelaten: meer dan 200 kiliometer per uur, waar je maar 70 mag.

De bestuurder werd vrijdagnamiddag geflitst op de Reningsesteenweg, aan 201 kilometer per uur. Maar door de manier waarop de camera was opgesteld en door de snelheid waarmee de bestuurder reed, is de nummerplaat niet leesbaar. De politie hoopt op tips, eventueel zelfs van vrienden en familie, want de rijstijl van de bestuurder is niet alleen strafbaar, maar ook levensgevaarlijk. De kleinste rukwind of hindernis had er voor kunnen zorgen dat de bestuurder van zijn motorfiets werd geslingerd. De motorfiets was een witte Suzuki met een blauwe neus en een rode R.

Meest gelezen