Marijke Debusschere (CPU)

Rapper bekend van hit "Drank & drugs" laat zich opnemen in ontwenningskliniek

De Nederlandse rapper Ronnie Flex heeft zich laten opnemen in een privékliniek om af te kicken van een cannabisverslaving. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt via sociale media. Ronnie Flex is vooral bekend van de hit "Drank & drugs", een samenwerking met collega-rapper Lil' Kleine.

"Ben ff gaan afkicken in rehab", postte Ronnie Flex -echte naam Ronell Plasschaert- op Instagram. Het management van de 25-jarige rapper heeft aan RTL Boulevard laten weten dat het gaat om een cannabisverslaving. Geplande optredens komen niet in het gedrang, luidt het.

De rapper vertelde in het verleden openlijk over zijn druggebruik. "Ik rook wel veel wiet", zei hij afgelopen zomer aan het NOS Jeugdjournaal. "Maar ik ga wel stoppen. Het is niet goed."

Meest gelezen