Lis (6) wil later Linde Merckpoel worden en mocht een uur lang mee presenteren

Een opvallende gast vanochtend bij "Linde staat op" op Studio Brussel. De zesjarige Lis mocht een uurtje lang aan de zijde van Linde Merckpoel presenteren én het verkeer voorlezen. De aanleiding? Een foto van een vriendenboekje. 

Het hele verhaal begon gisteren, toen de redactie van Studio Brussel een opvallende foto binnenkreeg van een pagina uit een vriendenboekje. Op het eerste gezicht niet echt opmerkelijk, maar de zesjarige Lis schreef er wel een duidelijke wens in. Bij "Later word ik" stond er... "Linde Merckpoel". 

Linde Merckpoel was gevleid en nodigde Lis vanochtend uit in de studio om een uurtje mee te presenteren, tussen 6 en 7 uur. Geen sinecure, want voor dat plan moest de wekker om 4 uur worden gezet. "Maar dit wil ik later ook doen", zegt Lis. "Het is leuk dat alle mensen je kunnen horen." Speciaal voor haar draaide Linde Merckpoel "The hum" van Dimitri Vegas & Like Mike.

Maar hét hoogtepunt van de ochtend voor Lis bevond zich ongetwijfeld rond 6.20 uur, toen ze zélf het verkeer mocht voorlezen.

Videospeler inladen...

Na een uurtje was Lis nog meer overtuigd van haar keuze om radiopresentatrice te worden. "Je krijgt nog een hoofdtelefoon van ons cadeau om thuis te oefenen", zegt Linde Merckpoel.

Herbekijk hier de Instagram-story van Linde Merckpoel

Videospeler inladen...

Meest gelezen