Videospeler inladen...

In China leggen 1.500 arbeiders spoorlijn aan in minder dan 9 uur

In China hebben 1.500 spoorwegarbeiders tegelijkertijd een nieuwe spoorverbinding aangelegd. De verbinding werd aangelegd in de stad Fuzhou, in het oosten van China, in minder dan negen uur tijd, dat meldt het staatspersbureau. 

In minder dan negen uur tijd hebben Chinese arbeiders een spoorwegverbinding vervangen, dat gebeurde in Fuzhou, de hoofdstad van de provincie Fujian, in het oosten van China. 

Tijdens de werken hebben 1.500 Chinezen onder andere oude sporen weggehaald, nieuwe sporen en wissels aangelegd, en nieuwe lichten geplaatst. De klus werd met 7 treinen en 23 graafmachines geklaard.  

Nieuwe hogesnelheidslijn van 246 km

De spoorverbinding is een onderdeel van de nieuwe hogesnelheidslijn tussen Nanping en Longyan. Een trein met de snelheid van 200 kilometer per uur zal verschillende steden zoals Shaxian, Sanming, en Zhangping verbinden. 

De nieuwe spoorverbinding wordt 246 kilometer lang en zou eind dit jaar klaar moeten zijn.

Meest gelezen