Ambtenaren Sint-Jans-Molenbeek overvallen bij geldoverbrenging naar bank

Drie ambtenaren van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek zijn overvallen toen ze geld van het gemeentehuis naar de bank brachten. Volgens goed ingelichte bronnen is er 70.000 euro buitgemaakt. 

De drie bedienden waren op weg van de gemeente naar de bank toen ze voor het bankkantoor aangevallen werden door een persoon met een mes. Het precieze bedrag van de buit wordt om veiligheidsredenen niet kenbaar gemaakt, maar volgens goed ingelichte bronnen zou het gaan om 70.000 euro. De verdachte vluchtte te voet weg en is nog steeds voortvluchtig. 

Niemand geraakte bij de overval gewond, al zijn de drie ambtenaren zwaar onder de indruk. De lokale politie van Brussel Hoofstad heeft intussen de eerste vaststellingen gedaan. Ook camarabeelden in de buurt worden geanalyseerd. 

Meest gelezen