Via deze kleine ingreep hoeft u VRT NWS niet te missen op Facebook

Meer foto's en filmpjes van baby's, meer foto's en filmpjes van schijnbaar perfecte maaltijden en meer selfies van vrienden die je voor het laatst hebt gezien op de proclamatie van het zesde middelbaar. Heel kort door de bocht zal uw tijdslijn op Facebook binnenkort meer van dit soort berichten bevatten en minder berichten van nieuwsmedia. Voor wie het nieuws niet kan missen, zijn onderstaande ingrepen de moeite waard om door te voeren.

Vanop de computer

  1. Ga naar de Facebookpagina van VRT NWS
  2. Klik op "Volgend" en selecteer "Als eerste weergeven" (zie foto)

Mobiel

  1. Ga naar de Facebookpagina van VRT NWS
  2. Klik wederom op "Volgend" en vink de juiste optie aan zoals op onderstaande foto te zien is.

Meest gelezen